JELENA: Imam 37 godina, radim kao medicinska sestra, razvedena sam posle nasilja u braku

Ja sam Jelena, 37-godišnja medicinska sestra koja hrabro korača kroz život, tražeći mir i sreću nakon nesretnog braka. Iako sam prošla kroz tamu nasilja, sada se okrećem svjetlu ljubavi i nade, tražeći partnera koji će me podržati u mom putu prema ozdravljenju i sreći.

Moj posao kao medicinske sestre donosi mi radost i ispunjenje jer volim pomoći drugima i činiti njihove dane boljim. No, iza moje profesionalnosti krije se žena koja je prošla kroz teška iskustva u nesretnom braku obilježenom nasiljem.

Sada sam odlučna da se oslobodim tih tamnih oblaka prošlosti i otvorim srce za pravu ljubav i podršku. Tražim partnera koji će biti moj oslonac, prijatelj i suosjećajan suputnik u mom putu ka sreći.

U slobodno vrijeme volim uživati u jednostavnim radostima života, poput šetnji prirodom, čitanja knjiga ili gledanja omiljenih filmova. Biti s nekim tko će mi donijeti osmijeh na lice i mir u dušu znači mi sve.

Dakle, ako si muškarac koji cijeni iskrenost, suosjećajnost i spremnost na podršku u teškim trenucima, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i sreća mogu odvesti.

S ljubavlju,
Jelena

DODAJ ME NA → PROFIL

2 responses to “JELENA: Imam 37 godina, radim kao medicinska sestra, razvedena sam posle nasilja u braku”

  1. Dugonic Anton Avatar

    Trazim ozbiljnu vezu .Iskrenost postenje vernost i ljubav medusobno.Imas moju iskrenu ljubav bez nasilja.Iskren posten veran sam muskarac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *