DANIJELA: Razvedena po drugi put, imam 47 godina, otvorena za novu ljubav i sreću

Pozdrav svima,

Ja sam Danijela, 47-godišnja samostalna žena koja hrabro korača kroz život, otvorena za novu ljubav i sreću. Možda se na prvi pogled čini da sam obična vlasnica radnje kozmetike, ali iza te titule krije se žena puna života, ljubavi i spremna na nove avanture.

Moj posao kao vlasnice radnje kozmetike donosi mi radost i ispunjenje jer volim uljepšavati ljude i činiti njihove dane ljepšim. No, duboko u mom srcu osjećam prazninu koju samo prava ljubav može ispuniti. Sada je došlo vrijeme da pronađem nekoga tko će znati cijeniti moju predanost, podržati me u svim aspektima života i voljeti me bez ikakvih predrasuda.

Moja prošlost nije uvijek bila bajna. Poslije dva nesretna braka, donijela sam hrabru odluku da se oslobodim tereta prošlosti i otvorim srce za pravu ljubav. Tražim partnera koji će biti moj prijatelj, suosjećajan suputnik i ljubavnik, netko tko će mi donijeti radost i ispunjenje u život.

U slobodno vrijeme volim uživati u jednostavnim radostima života, poput šetnji prirodom, putovanja ili jednostavno opuštajućih trenutaka kod kuće. Biti s nekim tko će mi donijeti osmijeh na lice i mir u dušu znači mi sve.

Dakle, ako si spreman za avanturu s ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i sreća mogu odvesti.

S ljubavlju, Danijela

3 responses to “DANIJELA: Razvedena po drugi put, imam 47 godina, otvorena za novu ljubav i sreću”

  1. Dugonic Anton Avatar

    Zdravo duso ako si za ozbiljnu vezu tu sam.Mozemo pokusati imas moju iskrenost postovanje vernost u ljubavi.Razveden zivim sam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *