IVA: Imam 46 godina, radim kao profesorka, trazim postenog muskarca

Pozdrav svima,

Ja sam Iva, 46-godišnja samostalna žena koja hrabro korača kroz život, otvorena za novu ljubav i sreću. Možda se na prvi pogled čini da sam obična žena, ali iza te titule krije se osoba puna života, ljubavi i spremna na nove avanture.

Moj posao kao profesorice donosi mi radost i ispunjenje jer volim raditi s mladima i pomoći im u razvoju. No, duboko u mom srcu osjećam prazninu koju samo prava ljubav može ispuniti. Sada je došlo vrijeme da pronađem nekoga tko će znati cijeniti moju predanost, podržati me u svim aspektima života i voljeti me bez ikakvih predrasuda.

Tražim partnera koji će biti moj prijatelj, suosjećajan suputnik i ljubavnik, netko tko će mi donijeti radost i ispunjenje u život. Osobu s kojom ću moći dijeliti smijeh, priče i duboke razgovore, stvarajući nezaboravne trenutke zajedno.

U slobodno vrijeme volim uživati u jednostavnim radostima života, poput šetnji prirodom, gledanja omiljenih filmova ili opuštajućih trenutaka kod kuće. Biti s nekim tko će mi donijeti osmijeh na lice i mir u dušu znači mi sve.

Dakle, ako si spreman za avanturu s ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i sreća mogu odvesti.

S ljubavlju, Iva

4 responses to “IVA: Imam 46 godina, radim kao profesorka, trazim postenog muskarca”

  1. Ivan Kozić Avatar

    Здраво Ива, Ја сам Иван, имам 41 годину и волео бих да се боље упознамо. Ако си расположена јави ми се на 064/150-99-55. Чекам твој позив

  2. Dugonic Anton Avatar

    Zdravo duso lepo izgledas voleo bi te upoznati.Ako si za ozbiljnu vezu dopadas mi se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *