MIA: Imam 39 godina, zivim u Austriji, neudata sam, tata mi je hrvat, majka austrijanka

Pozdrav svima,

Ja sam Mia, žena koja nosi sa sobom bogatstvo dviju kultura – hrvatske i austrijske, stvarajući jedinstvenu povezanost s oba svijeta. Rođena sam u Austriji od oca Hrvata i majke Austrijanke, što mi je pružilo priliku da istražim različite aspekte kulture, jezika i tradicije.

Moje iskustvo iz dva svijeta oblikovalo je moj pogled na život i ljubav na jedinstven način. Volim putovati, istraživati različite destinacije i upoznavati nove ljude, ali istovremeno cijenim tradiciju i običaje mojih korijena.

Život u Austriji pruža mi priliku za rad i zabavu, ali isto tako osjećam snažnu povezanost s Hrvatskom i njenom kulturom. Iako sam sada sama, osjećam da mi nedostaje netko s kim bih mogla dijeliti ljubav prema oba svijeta, netko tko će razumjeti moju jedinstvenu pozadinu i podržati me u mojim snovima i ciljevima.

Tražim partnera koji cijeni raznolikost, otvorenost i spremnost na istraživanje novih stvari. Osobu s kojom ću moći dijeliti svoje priče, smijeh i tugu, stvarajući zajedno nezaboravne trenutke i gradeći sreću i ispunjenje.

Dakle, ako si spreman za putovanje kroz ljubav s ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i spoj dviju kultura mogu odvesti.

S ljubavlju, Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *