HANA: Imam 43 godine, vec 3 godine sam usamljena

Pozdrav svima,

Ja sam Hana, 43-godišnja žena koja hrabro korača kroz život, otvarajući nova poglavlja nakon razvoda i tri godine samovanja. Iako je put bio pun izazova, naučila sam cijeniti svoju snagu i samostalnost, ali sada sam spremna podijeliti svoj život s nekim posebnim.

Jednom sam bila udata, ali put do rastave nije bio lak. Ipak, ne gledam na to kao na neuspjeh, već kao na važnu lekciju koja me oblikovala u osobu kakva sam danas. Odlučila sam se ne zadržavati u prošlosti, već gledati prema budućnosti s nadom i optimizmom.

Pet godina samovanja naučilo me da cijenim svoju slobodu i samostalnost, ali istovremeno sam shvatila da mi nedostaje netko s kim bih mogla dijeliti radosti i izazove života. Sada živim sama, ali osjećam da mi nedostaje netko tko će mi biti prijatelj, ljubavnik i podrška u svim životnim situacijama.

Tražim partnera koji će cijeniti moju snagu, iskrenost i spremnost na otvorenost u vezi. Osobu s kojom ću moći dijeliti svoje strahove, snove i ciljeve, stvarajući zajedno nove, nezaboravne trenutke. Spremna sam otvoriti svoje srce nekome tko će mi donijeti radost i ljubav u život.

Dakle, ako si spreman za nova poglavlja sa ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas put ljubavi može odvesti.

S ljubavlju, Hana

10 responses to “HANA: Imam 43 godine, vec 3 godine sam usamljena”

  1. Željko Avatar
    Željko

    Jako si zanimljiva…

  2. Zoran Sindjelic Avatar
    Zoran Sindjelic

    Zanimljiva prica ali sam mnogo stariji.
    Imam 58

  3. Nenad Avatar

    Pozdrav Hana.

  4. Nenad Avatar

    Prelepa si Hana. 💋💋💋

  5. Raso Avatar

    Svidja mi se tvoj profil,mogli bi se bolje upoznati.
    Poz.
    Raso

  6. VASO Avatar
    VASO

    I’m 52 Single note kids

  7. Jorde Avatar
    Jorde

    Helo,

  8. Božo Mišković Avatar
    Božo Mišković

    Pozdrav Hana ako si za iskrenu vezu javi se pa da pokušamo

  9. Miroslav Avatar

    Miroslav, 60 godina, Zagreb, visokoobrazovan, imućan. single, bez djece, javi se WhatsApp +385996970670

  10. Nedeljko Avatar

    Ja sam Nedeljko javljam ti se iz novi sad zeleno bih stobom da se upoznam i dopis normalno evo ti moj br 0649475934 to ti je viber broj i wateshap javi se ako hoces do tada ti saljem ljep pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *