SANDRA: Imam 49 godina, razvedena sam i usamljena vec 4 godine

Pozdrav svima,

Ja sam Sandra, 49-godišnja žena koja traži mir i ljubav u svom životu. Kroz godine sam stekla mudrost i spremna sam otvoriti svoje srce nekome posebnom s kim mogu dijeliti radosti i izazove života.

Iznad svega, volim jednostavnost i autentičnost u svemu što radim. Uživam u tišini jutra dok pijem svoju prvu šalicu kave, promatrajući kako sunce izlazi iznad horizonta. Ali istovremeno, žudim za toplinom nečijeg zagrljaja i osjećajem povezanosti koji samo ljubav može donijeti.

Mnogi hvale moj izgled, rekli bi da izgledam lijepo za svoje godine. No, istina je da su prava ljepota i sreća duboko ukorijenjeni u unutrašnjosti. Iako sam razvedena već pet godina, moj prethodni brak trajao je 20 godina, obilježen ljubomorom mog bivšeg supruga. Ta iskustva su me naučila važnosti samopouzdanja i samostalnosti.

Iako sam prošla kroz razvod, vjerujem da je prava ljubav moguća u svakom trenutku. Tražim partnera koji cijeni jednostavnost života i tko će mi biti podrška i oslonac u svim životnim situacijama. Osobu s kojom ću dijeliti svoje snove i stvarati nove uspomene.

Dakle, ako si spreman za ljubavnu pustolovinu sa ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav može odvesti.

S ljubavlju, Sandra

2 responses to “SANDRA: Imam 49 godina, razvedena sam i usamljena vec 4 godine”

  1. Aleksandar Milin Avatar
    Aleksandar Milin

    Zdravo lepa damo,za pocetak da razmenimo kontakt pa da se upoznamo.

  2. Lazar Avatar
    Lazar

    Pozdrav Sandra,.
    Lijepo izgledas..
    Javi se za ozbiljnu vezu.
    Pozdrav iz Italije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *