LARA: 23 mi je god,volim da upoznajem ljude, privlače me stariji muškarci..

Zovem se Lara, imam 23 godine, i da, privlače me stariji muškarci. Možda zvuči neobično, ali za mene je to sasvim prirodno. Ova priča nije samo o privlačnosti, već i o samospoznaji, otkrivanju i prihvaćanju onoga što zaista želim od života i ljubavi.

Oduvijek sam se osjećala pomalo izvan svog vremena. Dok su moje vršnjakinje razgovarale o najnovijim trendovima i celebrity tračevima, ja sam maštala o dubokim, intelektualnim razgovorima i zrelim, stabilnim odnosima. Moji vršnjaci su mi se činili nedovoljno zreli, često previše zaneseni trenutnim zabavama, a premalo fokusirani na budućnost.

Moja privlačnost prema starijim muškarcima nije samo fizička. Divim se njihovoj životnoj mudrosti, iskustvu, stabilnosti i sposobnosti da vide svijet iz drugačije, zrelije perspektive. U njihovom društvu osjećam se razumijevano, cijenjeno i inspirirano da budem bolja verzija sebe.

Naravno, suočavam se s izazovima i predrasudama. Prijatelji i obitelj često ne razumiju moje izbore. Neki misle da je riječ o “očinskom kompleksu” ili da tražim financijsku sigurnost, ali to nije istina. Za mene je to stvar emocionalne i intelektualne povezanosti koju nalazim s osobama koje su proživjele više i imaju bogatije životno iskustvo.

Izlasci sa starijim muškarcima su za mene bili putovanje otkrivanja. Naučila sam puno o životu, o različitim perspektivama i o tome kako je važno poštovati tuđe životne putove. Naišla sam na razumijevanje, ali i na nerazumijevanje, na divne trenutke, ali i na izazove koje donose generacijske razlike.

Važno mi je naglasiti da moj izbor nije bijeg od stvarnosti ili traženje “zaštitnika”. Radi se o pravoj emocionalnoj i intelektualnoj privlačnosti, o traženju nečega što me ispunjava i čini sretnom. Vjerujem u ljubav koja prevazilazi godine i društvene norme, ljubav koja se temelji na međusobnom poštovanju, razumijevanju i dijeljenju životnih vrijednosti.

Kroz moje iskustvo, naučila sam da je najvažnije biti iskrena prema sebi i svojim osjećajima. Svijet može imati mnogo mišljenja, ali na kraju dana, moje srce zna što je najbolje za mene. I dok nastavljam svoje putovanje, otvorena sam za sve mogućnosti koje mi život nosi, svjesna da prava ljubav ne poznaje granice, pa ni one godišnjih doba.

19 responses to “LARA: 23 mi je god,volim da upoznajem ljude, privlače me stariji muškarci..”

  1. Stevan Martinovic Avatar
    Stevan Martinovic

    Javi se +381612428966

  2. Pietro Zangrillo Avatar
    Pietro Zangrillo

    I am here for you, dear

  3.  Avatar
    Anonymous

    Javi se ako hoćeš

    1. Strahinja Avatar

      Zovi na broj ako hoćes da se vidimo ako zelis basi top i dobra zovi

  4. Zlatko Poldrugovac Avatar
    Zlatko Poldrugovac

    Javi se na mesenger.

  5. Bozidar Borovcak Avatar
    Bozidar Borovcak

    Pozdrav od Božidara 57g, 098 131 6944 je broj, javi se porukom, tko zna što vrijeme pokaže.

  6. Čačkalica Avatar
    Čačkalica

    Javi mi se mačko da bih te ćaćko Tvoj obožavatelj

  7. Predrag Avatar

    Lijep ti pozdrav lijepotice.
    Bilo bi mi veoma drago kad bi mi se javila. Vidim da si vedra i ozbiljna osoba a to bi volio imati traje sebe. Ja imam 50g. i ako ti nije problem javi mi se, na mob,0976551225. Čao.

  8.  Avatar
    Anonymous

    javi se da se upoznamo wien

  9.  Avatar
    Anonymous

    Javi se, prava si boginja 🥰

  10. Bojan Avatar

    Drago mi e mila jas sum zaintresirana za vas ako moze te javi te mi se na meseger ili na facebook bojan Roganovikj ili na /+38977754 162

  11. Bankar Avatar
    Bankar

    Javi se porukom na email pfcchampion@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *