“Vidiš kako lijepe, zgodne noge imaš, lutko” Pogledajte kako Jovana Jeremić razgovara sa svojom kćerkom (VIDEO)

Voditeljka Jovana Jeremić stavila je tačku na brak sa Vojislavom Miloševićem, a par je od tada nastavio da zajedničkim snagama brine o kćerkici Lei.

Jovana je, prema sopstvenom priznanju, veoma posvećena kćerki čim završi sa svim poslovnim obavezama, a u toku današnjeg dana je na društvenim mrežama podijelila snimak razgovora sa njom.

– Ovo je sad senzacija. Mama je kupila patike Lei. Jaoj, pa Lea sad sija! Pametnice! Kupili smo patike, pa sad Lea ima nove patike, a kupili smo i jednom njenom drugu svašta i tako. Sve normalno. Sad ćemo da peremo i ruke, sve radimo. Drago mi je da ti se sviđaju patike. Ja sam takve voljela kad sam bila mala, pa sam kupila da se sjetim tog perioda – pričala je Jeremićeva sa kćerkom.

– Ima da budeš ultra moderna mačka, normalno. Vidiš kako lepe, zgodne noge imaš, lutko. Jaoj, što smo srećni. Jaoj, što si slatka i moderna. Je li, na koga si tako slatka, na mamu ili na tatu, na koga, ili na oboje? Jaoj, kako si ti moderna mačka. Pa, ti sijaš. Ti si, bre, opasna! – nastavila je da priča voditeljka u videozapisu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *