ALEKSANDRA: Trazim muskarca za druzenje

Zovem se Aleksandra, imam 34 godine i živim u Srbiji. Ponosna sam na svoje romsko porijeklo i vjerujem da ljubav i razumijevanje mogu prevladati sve prepreke. U ovom članku želim podijeliti nešto o sebi, svojoj životnoj priči i kakvog muškarca tražim. Nadam se da ćete uživati u čitanju i možda se prepoznati u mom opisu.

Moj Život i Pozadina

Rođena sam i odrasla u malom gradu u Srbiji, u velikoj i brižnoj romskoj obitelji. Moje djetinjstvo bilo je ispunjeno ljubavlju, zajedništvom i bogatom tradicijom. Završila sam fakultet i radim kao učiteljica u osnovnoj školi, što mi donosi veliko zadovoljstvo jer volim raditi s djecom i prenositi im znanje.

Kako Izgleda Moj Život

Uživam u jednostavnom životu, ispunjenom svakodnevnim sitnicama koje čine život posebnim. Volim kuhati tradicionalna jela, provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima, te sudjelovati u kulturnim događanjima. Slobodnog vremena često provodim čitajući knjige, šetajući prirodom i baveći se rukotvorinama.

Kakvog Muškarca Tražim?

Nakon nekoliko godina samoće i osobnog rasta, osjećam da sam spremna za novu ljubav. Evo kakvog muškarca tražim:

 1. Zrelost i Iskustvo: Tražim starijeg muškarca jer vjerujem da zrelost i životno iskustvo donose mudrost i stabilnost u vezi. Cijenim one koji znaju što žele u životu i kako to postići.
 2. Iskrenost i Povjerenje: Iskrenost je temelj svake uspješne veze. Tražim muškarca koji će biti iskren i otvoren, nekoga tko cijeni povjerenje i gradi ga svakodnevno.
 3. Empatija i Razumijevanje: Kao Romkinja, suočavam se s određenim predrasudama i izazovima. Zato tražim muškarca koji je empatičan, razumijevajući i spreman podržati me bez obzira na sve.
 4. Strast prema Životu: Volim muškarce koji su strastveni u onome što rade, bilo da se radi o poslu, hobiju ili nekoj drugoj životnoj strasti. Strast je ono što nas pokreće naprijed i čini život zanimljivim.
 5. Obiteljske Vrijednosti: Obitelj je vrlo važna u mom životu, stoga tražim muškarca koji također cijeni obiteljske vrijednosti i želi izgraditi tople i bliske odnose s voljenima.
 6. Pozitivan Stav i Humor: Život donosi mnoge izazove, a pozitivan stav i dobar smisao za humor mogu učiniti svaki dan ljepšim. Tražim nekoga tko će me nasmijavati i s kim ću moći dijeliti lijepe trenutke.

Zaključak

Iako je potraga za pravom osobom ponekad izazovna, vjerujem da svatko od nas ima svoju srodnu dušu negdje tamo. Ako se prepoznajete u mom opisu i tražite nekoga s kim biste mogli dijeliti životne radosti i izazove, možda smo baš mi jedno za drugo.

Hvala vam što ste pročitali moju priču. Radujem se što ću podijeliti još više svojih iskustava s vama u budućnosti.

Do sljedećeg puta,

Aleksandra

13 responses to “ALEKSANDRA: Trazim muskarca za druzenje”

 1. Beşiktaş Tuvaletten Alt Kata Su Sızıyor Avatar

  Beşiktaş Tuvaletten Alt Kata Su Sızıyor Beşiktaş Su Kaçağı Tespiti eski ilkel yöntemleri geride bırakarak Özyurt Tesisat sayesine akıllı cihazlar ve makineler aracılığıyla kırmadan https://caretrip.net/besiktas-su-tesisati-hizmetleri/

 2. Antony Lamens Avatar

  Thanks, I have just been looking for info about this topic for ages and yours is the greatest I have came upon till now. However, what about the conclusion? Are you certain concerning the supply?

 3. lottery defeater Avatar

  One such software that has been generating buzz these days is the Lottery Defeater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *