ŠOK SNIMAK POLICAJKE KOJA IGRA ŠEFU U KRILU! Vera napravila skandal na proslavi u stanici: “Ovo je SRAMOTNO za kolege!”

Vera Mekuli, njujorška policajka koja je dospela na naslovnice kada je prošlog Božića izvela ples u krilu na božićnoj zabavi u policijskoj stanici, nagovestila je da bi moglo biti još takvih skandala. Godinu dana kasnije od zloglasnog videa, policajka je prikupila gomilu fanova čak su je prijavili za dobijanje ‘kovanice za izazov’. To su kovanice koje se često daju američkim policajcima. Ali dok većina “kovanica izazova” obeležava posebne policijske operacije, onaj koji je kreirao ovu za policajku Veru, je ugravirao plesačicu na šipki, izveštava Njujork post.

U svojoj najnovijoj aktivnosti na Instagramu, policajka Vera pozira u uniformi NYPD-a, a u opisu slike stoji: “Čekajte  malo… da li ste svi mislili da sam završila sa skandalima?” Na drugoj slici koju je postavila, vidi se da ima odrađen ekstravagantni manikir, što je navelo jednog od korisnika mreža da pita: “Kako ćeš odbraniti nekoga sa tolikim noktima?”

 Snimak policajke koja igra šefu u kriluIZVOR: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Čini se da je Vera uživala u pažnji koju je stekla nakon “kancelarijske zabave” 16. decembra prošle godine. Pažnju je takođe privukla fotografisanjem obučena kao superzlikovac Harli Kvin, ali je na toj slici bila polu-gola. Takođe na svom Instagram profilu ima mnogo golišavih slika, čak je fanovi često pitaju kada će se pridružiti stranici za odrasle OnlyFans. O tome koliko Vera ima fanova, govori i to da su njen platni paket u njujorškoj policiji pojačali fanovi koji su joj slali novac preko interneta. 

 

Pogledajte snimak:

Majkl Alkazar, penzionisani detektiv njujorške policije, koji je sada pomoćni profesor na Džon Džej koledžu za krivično pravo, rekao je za Njujork post: “Obično se neke stvari rade sa ukusom. Ovo je bilo sramotno i uvredljivo za druge policajce, posebno za žene koje se bave ovim poslom.” Vera je tokom prošle godine skupila legiju obožavatelja, ali nisu svi impresionirani njenim ludorijama.

“Ne znam kako je ova devojka još uvek policajac”, “Ljudi poput nje pretvaraju posao u šalu”, “Ovo je nekome prihvatljivo da radi policajac? Ona će da uleti ako se neko bori za život?” Dok je Vera suspendovana ranije ove godine nakon što je pokušala da interveniše u hapšenju rođaka zbog vožnje u pijanom stanju, ona je i dalje raspoređena u 44. stanicu u Bronksu, navodi se u saopštenju NYPD.

 Snimak policajke koja igra šefu u kriluIZVOR: INSTAGRAM/SCREENSHOT

(MONDO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *