S*KSI MAČKA ISPOD TUŠA ZAPALILA MREŽE! Kolaps zbog MOKRE Sandre Afrike – “Kakva GUZA! Bog i batina” (FOTO)

Sandra Afrika nedavno je pokazala nove slikone u programu uživo, a zatim se skinula i zajahala električnog bika i muškarcima kraj malih ekrana “pomutila razum”. Usledile su fotke s peskovite plaže u minijaturnom bikiniju, a sada i slike ispod tuša!

Pevačica je objavila još nekoliko kadrova iz Dubaija i to kako se tušira na plaži, a fanovi na Instagramu su “zanemeli”. Tanga gaće su istakle brutalnu guzu koja se našla u prvom planu, a minijaturni bikini je otkrio svaki detalj izvajanog tela.

“Bog i batina! Zapalila Instagram”, “S*ksi mačka”, “Kakva guza”, “Oprez za srčane bolesnike”, “Gori Dubai”, samo su neki od komentara njenih oduševljenih pratilaca ispod izazovnih fotografija.

Pevačica koja je karijeru počela kao prateća igračica Mileta Kitića priznala da silikoni nisu jedino što je menjala na sebi – “Ja sam za plastične operacije, ali u granicama normale. Poenta zahvata je da se sredimo i budemo lepše, a ne da budemo ružnije i da se unakazimo”, rekla je Sandra Afrika i dodala: “Manje korekcije su mi ok. Ja sam povećala grudi, u usnama imam hijaluron i radila sam malo botoksa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *