SK*DALA SE NA JAVNOM MESTU, A KAMERE SVE SNIMALE! Jovana Jeremić došla u butik, pa ostala bez odeće – samo brus i ta*ge!

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je pokazala koliko se snalazi na podijumu, odnosno u studiju TV Pink, kada je zamešala kukovima dok su išle reklame, a takođe se pohvalila i da je postala vlasnica nekretnine u Beogradu, kada je napisala da je ponosna na sebe. Sada je otišla korak dalje, ali ne na televiziji, već na javnom mestu.

Jovana se bez ustručavanja skidala u jednom butiku, u koji je došla povodom otvaranja, a kamere “Paparazzo lova” su zabeležile momente u kabini za presvlačenje. Voditeljka se pojavila na otvaranju u “opasnom” i uskom kombinezonu, a potom ga je skinula i ostala golišava.

Video se crni brushalter, takođe i crni tanga bodi koji je kasnije pokazala kroz pritvorena vrata, ali dovoljno odškrinuta da kamere uhvate baš “nezgodne” delove. Isprobala je i crnu haljinicu, pa se pohvalila zategnutim nogama, a kako joj stoji pogledajte na fotografijama:

Budući da se Jovana oglašava na sve aktuelne teme, prokomentarisala je i vest nedelje – da je Anđelka Prpić trudna s najboljim prijateljem bivšeg muža.

MONDO.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *