Sine, nje nema, umrla je prije sedam godina- Dovezao djevojku do Negotina a kada je otišao da vrati jaknu sledio se od prizora (FOTO)

Danas malo govorimo o jednoj jako čudnoj priči koja je sve šokirala i iznenadila. Vjerujemo da ste do sada čuli nekoj neslanoj šali gdje su dva brata u okolini BORA NAPRAVILI legenu dame u bijelom koja je u vjenčanici sa bidermajerom u ruci prilazila vozačima na autoputu. Jdan se obukao kao dama dok je drugi sve to snimao. Ali nije samo to ta priča, mi vam sada donosimo neku sasvim drugu!

 

Naime imaju dvije verzije, ovdje se radi o jednoj divnoj , lijepoj djevojci koja je poginula na putu za medeni mejsec a druga se objesila jer je vjerenik ostavio pred oltarom. Kako god ovaj 42. godišnjak M.S. je rekao da je imao bliski susret sa njom. On je 1996. godine kasno se vraćao kući i vidio je prelijepu djevojku kako stopira pa je odlučio da je povuče!

Kada je ostavio u Negotinu gdje je i rekla da izlazi, primjetio je da jaknu zaboravila. Sutradan je otišao do sela i pokucao na vrata. Njena majka je počela da plače i rekla je da njena kćerka umrla prije 7 godina i da on nije prvi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *