NAŠA GLUMICA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Dobar može da traje i ovoliko, a MUŠKARCIMA poručila da jedno NE RADE

Naša glumica za , poznatatija pod pseudonimom Mi lf Lili, važi za ženu bez blama, te je ostala zapamćena po videu u kojem goli ava kupuje lubenicu na Pančevačkom drumu. Takođe, ne libi se da se slika obnažena na javnim mestima u Beogradu, te je jedno njeno takvo fotografisanje osvanulo i na Kalemegdanu…

Ona je redovan gost u emisijama “Balkan Info”, gde rado priča o muško-ženskim odnosima, ali i nešto škatljivijim temama. Pa tako, na pitanje koliko bi trebalo da traje dobar int man odnos, Lili je rekla da ne voli kada joj se muškarci hvale što većom dužinom tra anja odnosa.

“Ne postoje tačne smernice koliko bi trebalo da traje intiman odnos, jer svako od nas ima drugačiji libido. Ali ja lično ne volim kada se muškarci hvale da je odnos kontinuirano trajao dva, tri ili četiri sada. Odakle im snage”, rekla je ona i dodala da kvalitetan int mni odnos može da traje i pet minuta.

Takođe, ova glumica otkrila je na osnovu priča iz okruženja da je sve više mladih momaka (oko dvadesetak godina) počelo da koristi sredstva za potciju, a kao glavni razlog navodi da bi to moglo da bude zbog manjka samopouzdanja, treme ili bojaznosti da se neće pokazati pred devojkom.

“Strašno je što sam shvatila da je to postalo njihova redovna upotreba”, rekla je ona i savetovala da ne preteruju u tome, a jednom prilikom je i naš urolog Aleksandar Milošević rekao da je najveći problem  taj što su sredstva za potenciju, poput vi agre i kamare lako dostupne i što mnogo dolazi do njihove zloupotrebe. Umesto toga, mnogo bolja opcija je da muškarci koriste hranu za jačanje potencije ili posete urologa ukoliko problemi ne prestanu.

“Jedan od glavnih krivaca za korišćenje je po nografija. To nije normalna stvar, oni glume, i plus su pod lekovima da bi održali dugoročnu erekciju”, rekao je on jednom prilikom.

(MONDO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *