PRVI PUT U JAVNOSTI POSLIJE HAŠENJA – DARKO LAZIĆ SE UKLJUČIO UŽIVO U EMISIJU: Evo šta je rekao (FOTO)

Skandal Darka Lazića bio je glavna tema protekle nedjelje u Srbiji i regionu.

On se našao u centru skandala kada je završio u pritvoru zbog bahate vožnje, ko*aina i al?ohola. Pjevač će se uključiti u emisiju o poznatima “Premijera – Vikend specijal” i progovoriti iskreno o svemu što se izdešavalo.

Foto:Printscreen Pink.rs

Podsjetimo, Darko Lazić je tvrdio da  nije konzumirao nar*otike u noći kada je uhapšen nakon što je divljao po auto-putu. On je pušten na slobodu, a onda je priznao da je pio al?ohol i da je vozio bez dozvole, ali ne i da je koristio psihoaktivne supstance koje su mu pronađene u krvi.

– Tačno je da sam bio pozitivan na ko?ain, ali ga nisam konzumirao! Da sam se dro*irao, sigurno ne bih dobrovoljno pristao da mi rade test! Sarađivao sam sa policijom baš zato što sam znao da ništa nisam uzeo. Jedino logično objašnjenje za to što je u mojoj krvi pronađena dr*ga jeste da mi ju je neko sipao u piće ili da sam pio iz tuđe čaše! Na tom rođendanu je bilo dosta meni nepoznatih ljudi… – priča Darko i otkriva zašto je te noći pio:

– Bio sam utučen jer je Barbara tražila da napravimo pauzu u vezi… Zato sam tugu liječio al*oholom. Popio sam nekoliko čašica, što je test i pokazao, imao sam 0,91 promila al*ohola u krvi. To jeste istina i zato nemam problem da priznam, ali priče za dro*u stvarno nisu tačne, kao i da sam se bahato ponašao u policijskoj stanici. Naprotiv, bio sam normalan i sarađivao sam sa policajcima.

Iako je policija utvrdila da Lazić nema vozačku od 2013. godine, Darko se pravda da je u međuvremenu položio vožnju u inostranstvu.

– Imam vozačku, to ću i dokazati. Samo nisam uspio da je preuzmem – tvrdi folker.

Lazić je u posljednjih devet godina napravio 16 prekršaja i saobraćajki, među kojima je i ona iz oktobra 2018, kad je jedva izvukao živu glavu. Poslije novog prekršaja tvrdi da se napokon opametio.

– Iskreno se kajem zbog svih prekršaja koje sam napravio, obećavam da mi se to više neće ponoviti. Pogriješio sam, ali šta ću, živ sam čovjek. Sada sam svjestan da takve stvari više ne smijju da mi se događaju kako ne bih ispaštao ni ja, a ni neko drugi u saobraćaju – kaže folker.

Darko je novčano kažnjen sa 200.000 dinara, što je maksimalna kazna koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom al*ohola i dro*e. Pored toga, dobio je i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, a za prekoračenje brzine mora da plati još 10.000 dinara.

– Sve ću platiti u roku, ne bježim od posljedica neodgovornog ponašanja – završava priču Lazić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *