Ne može bez svoje publike ANA BEKUTA SE PREDOMISLILA: Ipak će održati novogodišnji nastup (FOTO)

Pevačica Ana Bekuta, obratila se javnosti nakon smrti svog partnera Milutina Mrkonjića, saopštenjem, te istakla da se povlači iz javnosti na neko vreme. Ipak, sada je na njenom Instagram profilu osvanuo post, koji govori u prilog tome da je Ana skupila snage da nastupi za Novu godinu.

– Najdraži moji, odlučila sam da u Novu godinu ipak uđemo zajedno. Vidimo se 31. decembra u prelepom Trebinju, a 1. januara u čarobnoj Banja Luci. Radujem se što ćemo se grliti i grijati pesmom. Dobro se obucite, nemojte da je neko došao bez potkošulje! Voli vas vaša Ana – napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Da podsetimo, skrhana bolom, Ana se nakon Mrkine smrti povukla iz javnosti o čemu je obavestila sve saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

– Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio. Zahvaljujem se posebno osoblju Instututa za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u “borbenom stroju” mesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili – poručila je Ana tada i dodala:

– Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga – zaključuje pevačica Ana Bekuta u saopštenju za javnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *