LJUBI JE, HVATA ZA GUZU, A U KUPATILU SKROZ G0LI! Marina Visković objavila fotke s mišićavim frajerom – Verujem u LJUBAV

Pevačica Marina Visković će se beogradskom publikom družiti za reprizu Nove godine, a do tada uživa u toplijim krajevima. Odlučila je da otputuje u Australiju, da li samo mislima ili fizički nije otkrila, a oglasila se vrelim fotografijama s plaže.

Marina je pozirala u kupaćem kostimu, a s obzirom na to da važi za jednu od najzgodnijih pevačica, jasno je da je obradovala fanove, naročito muškarce, a poručili su joj i da je najlepša bez šminke.

Osim fotografija u bikiniju objavila je i slike s jednim frajerom i zaintrigirala pratioce, jer je taj deo svog života vešto skrivala, očigledno sve do sada kada je rešila da pokaže da veruje u ljubav.

To vam želim. Samo ljubav. Izgleda nisam prestala da verujem“, napisala je Marina uz provokativne fotografije s istetoviranim i mišićavim muškarcem. Da li je ljubav ili samo snimanje spota, procenite…

“Moram priznati da su prethodne godine bile teške i prelomne za mene, toliko lekcija i ‘šamara’, ali ipak, to je put odrastanja i formiranja, nasrećnija sam sama sa sobom i to mi je nagdragocenija stvar, jer se tako jedino dese lepe i ispravne stvari i ljudi. Više se apsolutno ne osvrćem na proslost, nabaciću osmeh uvek uprkos svemu, jer sra*a se dešavaju svima, a bitno je da sebe negujemo, jer samo sebe imamo, doduše nabaciću i koju kilu, ali dok imam sebe ne sekiram se, jer ja znam da ja mogu od sebe da napravim sve što poželim”, poručila je Marina pre ulaska u 2023. godinu.

MONDO.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *