LJUBAVNICA JURILA PEVAČaICU PO ŠAPCU! Ivanu Šašić muž varao sa 7 godina starijom od nje! PROCURILI SVI DETALJI RAZVODA! BRUKA!

Pevačica i bivša učesnica “Zadruge” Ivana Šašić razvodi se od Bojana Simića posle pet godina braka.

Naime, kako je priznala u svojoj prvoj ispovesti, saznala je u utorak nešto zbog čega je odmah presekla i skinula burmu, a već u sredu je bila kod advokata, kog je ovlastila da pokrene postupak za razvod braka.

Ivana za medije nije želela da otkrije tačan razlog za razvod, kao ni to šta je o svom mužu saznala, a navodno je reč o prevari! Naime, Ivana je, kao grom iz vedra neba, saznala da joj je suprug neveran, te da ima paralelnu vezu i vodi dvostruki život.

– Ovo je strašno što joj se desilo, da žena pojma nema šta joj se radi iza leđa! Bojan ju je varao, i to sa ženom koja je sedam godina starija od Ivane! Juče je sve saznala. Ajde da je neka mlađa, neka klinka, avantura, pa i nekako da razumeš, da on želi da ima decu sa nekom mlađom, pošto ih sa Ivanom nema… Ali ovo, ovo ni u ludilu niko nije očekivao – priča izvor blizak pevačici.

Izvor kaže da je pevačica na surov način saznala za muževljevo neverstvo.

– Pojma ona nije imala, nego je ta žena, koja joj se spetljala sa mužem, počela da je traži po Šapcu i da se raspituje “da li je njihov brak validan”. Našla se sa Ivanom i priznala kako stoje stvari, da je ona već izvesno vreme s njenim mužem, koji ju je ubeđivao da je sa Šašićkom “samo na papiru”, a ovoj obećavao kule i gradove, sedeo na dve stolice. Zamislite vi to, zamislite Ivanu, koja sve to sluša i vidi? Da nju neka žena starija juri, traži po Šapcu i priča da je s njenim mužem, pa proverava da li su oni zajedno ili nisu… Stvarno, sramota – otkriva izvor.

Pevačica je iste sekunde, čim je sve saznala, skinula burmu i odlučila da se razvede.

– Ivana je stvarno poštena žena, iskreno sada ne zna šta ju je snašlo. Teško joj je. Živela je s tim čovekom pet godina, nije imala pojma s kim živi i šta joj radi iza leđa. Da nju vara sa od nje sedam godina starijom ženom, i to tako, da dozvoli da je ta žena traži – dodaje izvor.

Ivana Šašić
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

kurir.rs/pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *