“KO JE NAMA IGRAO ZA REPREZENTACIJU” – Guza Milice Dabović i BEZOBRAZNA poruka na tangama napravile HAOS: “Hoću S*KS”

Milica Dabović navikla je na burne reakcije i osude zbog svojih postupaka, a ništa drugačije nije bilo ni kada je otvorila nalog na stranici za odrasle. Međutim, bivša košarkašica se ne osvrće previše na njih, a golišavim fotkama na OnlyFans-u, od kojih neke podeli i s pratiocima na Instagramu, napravila je pometnju.

I dok je u početku govorila kako nije vična ovoj platformi i da ne zna šta se tačno traži tamo, reklo bi se da je Milica Dabović odlično naučila, pa se tako opremila izazovnim donjim vešom koji rasplamsava maštu. Nakon crvenih haltera i čipkastog brusa, otišla je korak dalje, pa je tako sada objavila krupan kadar svoje guze u crnim tangama, a porukom na njima napravila je pomtnju među pratiocima.

“Hoću se*s”, pisalo je na Miličinim gaćama, a na ovaj prizor niko nije ostao imun, pa dok su neki delili komplimente, drugi su ovu objavu dočekali “na nož”.

“E Bože ko je nama igrao za reprezentaciju. Plus još je i majka”, “Koliko ljubomornih ljudi na ovom svetu. Divno izgledaš”, “Majka ne majka, zena kako izgleda u cetrdesetima bez kojekakvi nadogradnji i slicnog ovo je cista perfekcija”, “Fuj, sramota”- smenjivali su se komentari ispod fotografije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *