JE L’ TO TEODORA OTVORILA ONLIFENS: Skandalozno izdanje srpske pevačice napravilo pometnju – “Ovo je DNO DNA!”

Teodora Džehverović i Marina Cvetković Mahrina nedavno su objavile duetsku pesmu “Aventador”, oko koje se digla prašina zbog načina na koji su pevačice rešile da “najave projekat”.

Cvetkovićeva je pre izvesnog vremena na Instagramu objavila video u kojem je objasnila da ju je Teodora odbila za saradnju, a potom čak objavila i njihovu prepisku, da bi ubrzo usledeo izlazak duetske pesme i spota koji je nepravio novi haos. Nakon optužbi da “foliraju svađu zbog pregleda“, korisnici društvenih mreža su udarili po Teodorinom stajlingu.

Pevačica je u spotu u brusu i tangama na koje su nakačeni plišani medvedići. Svaki detalj na njenom golišavom telu je došao do izražaja u TikTok videu koji je Teodora snimila tokom rada na spotu, a korisnicima se nije dopalo ni što je koristila dečije igračke da bi izgledala “bezobrazno”.

Je l’ to Teodora otvorila Onlifens“, glasilo je jedno od “blažih” pitanja i komentara na Tviteru zbog činjenice da je skoro gola, a među ostlim komentarima su se našli i oni “da je ovaj video dno dna”. Pogledajte TikTok video koji je razbesneo tviteraše:

0 seconds of 0 secondsVolume 90%

 

00:15IZVOR: TIKTOK/TEODORADZEHVEROVIC97

 

I pogledaje scene iz spota:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *