FOTKA GOLE PEVAČICE DOSPELA U JAVNOST! Intimna slika kao iz filmova za odrasle – Ništa nije sakrila, sve se vidi (FOTO)

Provokativne fotografije nisu novina na Instagram profilu Britni Spirs, ali je sada objavljena najšokantnija slika, zbog koje su se mnogi zapitali šta se dešava sa slavnom pevačicom. Na toj fotografiji pevačica je bez odeće, nalazi se u kadi, u više nego eksplicitnoj pozi, a pored slike napisan je šokantan komentar u kojem se aludira na njeno umeće u s*ksu.

Prizor je poput scene iz filmova za odrasle, a fanovi iako su navikli na šokatne poteze Britni Spirs, potpuno zapanjeni. Obožavaoci strahuju da neko drugi objavljuje fotografije na pevačicinom profilu. Mnogi su uplašeni za stanje u kojem se nalazi muzička zvezda.

“Samo želim da znam da li je dobro. Britni, ako si ti ovo postavila, obrati nam se na storiju i reci da li si okej. Možda da držiš današnje novine ili nešto slično”, “Ko objavljuje ove fotografije? To je pitanje”, “Svi znamo kako će se ovo završiti”, pisali su zabrinuti fanovi, dok su drugi poručili – “Profil je hakovan”.

Posle 14 godina Britni Spirs je u novembru prošle godine oslobođena starateljstva koje je omogućilo njenom ocu Džejmiju da kontroliše svaki aspekt njenog života. Strani mediji su ranije preneli i da bi Britni mogla da tuži oca s kojim je prekinula komunikaciju, jer ju je navodno tokom svih tih godina tajno snimao i prisluškivao.

“I onda se pitate zašto su deca odvojena od nje”, “Njen otac sada sigurno kaže – rekao sam vam da će se ovo desiti”, aludira se na njen problematičan odnos sa sinovima koji žive sa ocem Kevinom Federlajnom.

Mnogi sliku opravdavaju upravo tom slobodom pa kažu da Britni više nije ista osoba, kakvom je fanovi zamišljaju, da je kreirala sopstveni svet, izolovan od javnosti (jer skoro da ne izlazi iz kuće) i da će joj trebati mngoo vremena da se oporavi. Mnogi su i zbunjeni upravo time što Britni objavljuje fotografije samo iz svoje vile. Ponvo je “zatočena”. Mali je broj onih koji podržavaju ovakve slike: “Kad mogu Hajdi, Madona i Grajms, možeš i ti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *