Bez cenzure! Na internetu osvanule GOLE SLIKE Hrvatice Ivane, najpoznatije navijačice na Mundijalu /FOTO/

Hrvatska će u subotu od 16.00 odmeriti snage sa Marokom u meču za treće mesto, a u centru pažnje na tribinama svakako će biti popularna navijačica Ivana Knol.

Knol je navijačica o kojoj priča ceo svet, a mnoge je osvojila svojim ‘vrućim izdanjima’. Uskoro će imati čak tri miliona pratilaca na Instagramu, a jasno je da je svoj cilj već uveliko ostvarila. Izvesno je da i ona u subotu sprema specijalno izdanje i da će fotoreporteri imati dosta posla, a na društvenim mrežama osvanula je fotografija koju ne možete da pronađete na njenom profilu.

Na pomenutoj fotografiji Knoll pozira potpuno gola pod tušem. Jasno je pogledala u kameru i uputila poljubac. O Knulu se dosta piše, a britanski Dejli mejl navodi da je atraktivna tridesetogodišnjakinja dobila na desetine bračnih ponuda i da ima sočne poruke od neke od zvezda Mundijala…

Sada su isplivale njene fotografije na kojima je potpuno gola.

Ona je rekla da su neke od poruka koje je dobila preko svog Instagram naloga bile pozivnice da se sastanu sa fudbalerima koji igraju na turniru.

“Samo se zabavljam sa svima. Pretpostavljam da me ljudi vole jer dobro izgledam. Nisam zainteresovan da upoznam nikoga ovde. Moja namera je da nasmejem ljude, to je sve”, rekao je Knol. Priznala je da je zabrinuta da bi uznemirila senzibilitet Katara noseći oskudne crveno-bele boje svog nacionalnog tima i da se plaši da će joj biti zabranjen pristup stadionima.

Nedavno je dobila kritike od rumunske teniserke Andreae Prisakariju.

“Od kada se fudbal sveo samo na nečija grudi? Nemojte ni da počinjem sa njenim izborom odeće… U zemlji u kojoj postoje određena pravila o tome. Možete biti seksi u različitim odeći i izdanjima, obećavam vam to“, napisao je ovaj teniser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *