Za Cecinu priju se može reći da je prava mačka: Slika koja je sve šokirala! Zmijsko tijelo je krila- Ceca gori od ljubomore (FOTO)

Danas malo govorimo o Cecinoj priji koja je po svemu sudeći zajahala konja a slika koja se pojavila u Egiptu je svima privukla pažnju. Kako se može zaključiti Ceca i prijatelji se druže i slažu jakodobro. Moglo se zaključiti da je Ceca sretna jer je ova snajka ušla u njihov dom. Zajedničke slike i snimci sa porodicom Rodić kruže a Rodićevi nikada nisu mogli ni da sanjaju da će Ceca da im bude prija!

Naime nedavno se pojavilo da je kćerka Nataša sa majkom otputovala u Egipat pa je tu i dijelila slike na Instagramu sa putovanja. Prisjetila se tog odmora pa je objavila i sliku iz pustinje na kojoj se vidi Nataša i njena majka na konju. Jasno je svima da se jako dobro proode a evo koja je slika baš izazvala pažnju i o kojoj slici se govori. Naime mnogi su govorili da ona je duplo bolja od CECA JER je svima jasno da je Ceca do sada imala nekoliko zahvata na sebi dok njena prija ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *