Uvijek sam se brinula i stidila na to šta će narod reći a sada me nije briga za to! Dragana Mirković po prvi put priznala koliko je muškaraca imala- Mirna i povučena samo obučena

Kada se govori o Dragani Mirković svima je jasno da je ona jako poznata pjevačica koja nikada nije htjela da govori o svom privatnom i intimnom životu ali tokom razgovora za medije je istakla da je njen suprug Toni, njen četvrti muškarac sa kojim je ona bila na bilo koji način intimna ali ona se nada da je on i poslednji za nju!

Kada me neko upita to, uvijek sam sramežljivo o tome govorila a sada otvoreno mogu da kažem. Menije Toni 4-ti muškarac u životu i mene je sramota da o tome govorim. Uvijek sam se stidila i brinula o tome šta će neko da kaže da je ovo meni prvi drugi ili deseti i to me uvijek sputavalo u svemu ovome da ne radim neke stvari ali sada me nije briga- REKLA JE Dragana te dodala.

 

Volim jako duge veze i uvijek sam volila. Nekako s kim god sam bila ja sam ga gledala kao da će on da bude zadnji i kao da ću mu biti žena. Zadnji dečko prije Tonije nije bi z abrak ali ja to i nisam vidjela. Kada pogledam sve sa ove tačke gledišta jako sam sretna jer je Toni pravi muškarac z amene i da nema boljeg i ne bi mogla boljeg naći!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *