Evo kolika zatvorska kazna prijeti Stefanu Kariću zbog brutalnog prebijanja Nataše Šavije!

Nataša Šavija, koju je navodno, pretukao Stefan Karić, u Urgentni centar KC Vojvodine primljena je sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Upravo iz ovog razloga za Stefanom traga policija.

Naime, Stefanu prijeti od 6 mjeseci do 5 godina zatvora, zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

Kako prenosi Telegraf, u toku slavlja došlo je do raspravke, nakon čega je Nataša bivšem zadrugaru pocijepala majicu, što je njega očigledeno izvelo iz takta.

 

Došlo je do straviče tuče u kojoj je zadrugarka zadobila teške tjelesne povrede, i trenutno se nalazi u Kliničkom cetru Vojvodine, na intezivnoj njezi.

Nataša se oglasila  i tom prilikom otkrila detalje stravične tuče.

– Istina je da sam pretučena. Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj njezi – rekla nam je ona, pa dodala:

– Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slijepa na to oko.

.

.

 

 

 

Izvor: telegraf.rs

2 responses to “Evo kolika zatvorska kazna prijeti Stefanu Kariću zbog brutalnog prebijanja Nataše Šavije!”

  1. I Fashion Styles Avatar

    Thank you for your post. I really enjoyed reading it, especially because it addressed my issue. It helped me a lot and I hope it will also help others.

  2. Haircuts Avatar

    Thanks for your help and for writing this post. It’s been great.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *