Dragica živi sama u zabačenom selu, niko joj nije došao 20 godina! “Spremila se za spavanje i čula hrkanje-KADA je njega ugledala, pala je i zaledila se.” (FOTO)

Danas govorimo o jednoj jako interesantnoj priči i tužnoj koja će vam natjerati suze na oči. Dođe taj period kada vi dođete u određene godine to jeste kada se stariji, pa onda bližnji zaborave stariju osobu, jednostavno ne mare za nju, ne posjećuju je i ne spominju je a najviše boli kada se djeca ponašaju tako prema svojim roditeljima. Kako ste i po naslovu mogli da vidite jedna nevjerovatna priča sada za vas.

Ovo je tužna priča iz Srbije to jeste govorimo o jednoj ženi po imenu Draginja. JAko tužno u cijeloj ovo priči jeste to da je ona jako usamljena i da nije jedina. Da mnogo starica ima u zabačenim dijelovima Srbije i u regionu cijelom i jako rijetko ih neko obiđe. Draginja je doživjela nešto što rijeko ko kada doživi. NAime kada su mediji čuli za nju odlučili su da poslušaju njenu priču.

Kada ih je ugledala ona se obradovala a osmijeh sa lica nije skidala pa je tako jedno veče čula šuškanje ispred njenog prozora. Kada je ustala imala je šta da vidi. NAime od tog prizora krv se zaledila a pred njom se nalazio veliki medvjed a ona se toliko uplašila da je nakon par dana odlučila da na prozore postavi metalne šipke radi straha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *