Tragedija mu je obeležila život! Željko Samardžić o preminulom sinu: Svaka se rana zaleči, ali ta nikada..

Sin Željka Samardžića je preminuo kao beba

Željko Samardžić i njegova supruga Maja su više od četiri decenije u skladnom braku. Kruna njihove ljubavi su tri prelepe ćerke, međutim, malo ko zna da je pevač imao i sina Zlatka koji je preminuo tri meseca nakon rođenja.

Sin Željka Samardžića je preminuo

Iako je o tragediji koja je obeležila njegov život godinama ćutao, slavni pevač je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otvorio dušu i kroz suze govorio o preminulom sinu.

– To je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo – ispričao je on.

Budući da je pevačeva porodica iz Nikšića, sin Željka Samardžića je tamo sahranjen. Ova tragedija pogodila je čitavu porodicu, a bol za Zlatkom ni dan danas ne prolazi.

– Sećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede – govorio je Željko.

Iako je smrt sina Zlatka ostavila dubok i neizbirisv trag u njihovim životima, ljubav Željka i Maje za sve ove godine nije oslabila, baš naprotiv. Željko još uvek sa osmehom priča o njihovom upoznavanju na Majinoj maturi.

– Ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: „Ti ideš kući sa mnom“. Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri. Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze – prisetio se slavni pevač koji je i danas miljenik žena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *