SVEKAR ubio snahu jer je sumnjao da ima švalera! Komšije ispričale detalje strašnog zločina u Novom Pazaru! “Djeca gledala, molila ga…”

Ponedeljak koji je osvanu, sve je šokirao. Naime Džemo Eminović koji ima 79 godina je ubio svoju snahu Zumretu koja je imala u tom trenutku 44 godine i to se sve desilo u selu Crnoče kod Novog pazra. On je godinama bio u lošim odnosima sa ženom svog sina a navodno u zadnje vrijeme se pričalo oo selu a on je to i saznao da ima ona lljubavvnika!

Ovaj zločin se desio nakon svađe i onda se dešava da je Džemo upucao Zumretu u dvorištu u kojem oboje žive i nakon što je vidio šta je učinio presudio je sebi!

Komšije su pozvale odmah Hitnu pomoć i policiju koja je mogla samo da konstutuje smrt samo svekra i snahe.

Oni su živjeli u dvije kuće u istom dvorištu ali godinama nisu pričali radi svađe. Zumretin suprug i djeveri su dugo godina raditi u inostranstvu i dolazili su 20 dana na odmor.

On je imao i zdrastvene probleme radi kojih je bio operisan ali tada je jasno bilo da ni poslije operacije mu nije dobro. Prmijenio se jako, počeo je loše govoriti o snahi a nikada prije to nije radio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *