Suprug je ostavio radi 30 godina mlađe ljubavnice! U osmoj deceniji dobio blizance- Snežana Savić otkrila sve detalje odnosa (FOTO)

Bivši suprug Snežana Savić je stao na ludi kamen sa 30 godina mlađom glumicom. On je tada šokirao sve kada je u 76-oj godini živova dobio blizance. Dragoslav i lijepa i divna glumica Snežana su bili u braku a nakon nekoliko godina zajedničkog života stavili su tačku na odnos. Vjerovali ili ne razlog tome je bila njegova prevara!

On je Snežanu u tom trenutku prevario sa Jasminom Medenicom koja je bila u “Sekula i sve njegove žene” To je za Snežanu jako veliki udarac bio i teško joj palo.Dok su svi Dragoslavu zavidjeli na Snežani on ju ostavlja radi druge žene koja joj kako su mnogi rekli nije ni do koljena!

 

U tom trenutku to je bio jako veliki skandal i svi su žaliku Snežanu jer je prolazila jako težak period. Snežana je bila takva glumica gdje su muškarci gubili glavu za njom!

Dragoslav i Jasmina su zaista kratko bili skupa a onda su raskinuli. Dragoslav se ponovo oženio i to 30 godina mlađom glumicom Dragana Tukalj. Sa njom dobija i blizance, sina i kćerku- Iskra i Lazar!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *