Strašno: Iz doma SNEŽANE Đurišić dopirali stravični urlici! Komšije odmah pozvale policiju (FOTO)

Mediji su uspjeli da dođu do informacija da su komšije koje žive u blizini Snežane Đurišić umalo pozvali policiju orije nekoliko dana! Oni su u tim trenutcima čuli galamu i vrisku a sve im se činilo da to dolazi iz doma Snežane Đurišić pa su bili u velikom strahu da se to desilo nešto stravično.

 

Izvor koji je u tom trenutku htio da ostane anoniman je rekao da je godinama komšija baš ove pozante folk pjevačice i da su oni tu kao rodbina.Oni su se svi jako uplašili jer im je Snežana iznimno draga i vole da se druze sa njom i njenim partnerom Vanjom!

Malo im je falilo u tom trenutku da pozovu policiju jer su mislili da se ipak nešto dešava Snežani. Ali ipak je jedna komšinica tada malo bolje pogledala i svhatila da ti zvuovi ne dolaze iz njene kuće nego neke vikendice koja je tik iza njene kuce!

Kako ne poznaju te ljude nisu se htjeli toliko miješati. Vidjeli su da su prestali i da je stala galama a vidjeli su da i nije bilo nekog nasilja ni ti nešto gore jer su upoznali komšije i hsvatili su da su normaln!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *