Ramiz je prvo bio vjerski imam, a sada je Naida glavom i bradom! “Ja sam ovo što jesam i niko mi ne može zabraniti da i danas postim i klanjam…” (VIDEO)

Ramiz Mujanović koji ima 26 godina je jedna od transrodnih osoba koja živi i radi u Sarajevu rodnom. On je rođen u Njemačkoj i tu je dobio nadimak koji je nosio sa sobom Franc jer je kao maleni volio Ferrari automobile i radi toga taj nadimak je nosi. Jednostavno kombinacija ova dva imena i nadimka učinili su ga umjetničkim imenom i to je ime bilo i u prošlosti aktivno. Ramiz je bio i vjerski imam!

“Ja ne mogu t da radim i ne poštuje ni jednog medijskog efendiju jer je njima potrebna reklama. Da si efendia, ti bi bio kod kuće a ne sjedio ovdje, vikao i pričao samnom…”

“Ova trenutna transformaciaj iz imama u ženu se desila jer sam ja to željela. Ništa se ovo ne bi desilo danas da nije bilo Božije odredbe. Ne može niko da mi sud jer niko nije Bog. Ovo što imamo danas i vidimo jeste da su i narkotici ispred vjerskih instituacija. Kriminalnci idu u džamije Ovo danas nije islam, vjera i ja to ne podržavam.-” rekla je Naida Mujkanović.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *