Pogledajte koji su to pjevači promijenili vjeru i odrekli se zauvijek ISLAMA! Za jednu osobu sa ove liste nikada ne bi povjerovali (FOTO)

Jasno vam je svima da ima veliki broj pjevača koji su rođeni i koji su dugo godina živjeli u Bosni a rođeni su naravno kao muslimani. Onda se dešava preokret kada u jednom trenutku svog života iz njema poznatih razloga ne žele biti u toj vjeri i dešava se pomjena vjere. Jako veliki broj njih je prešlo i na pravoslavlje a mi imamo priliku da vidimo ko je to i taj spisak da nam bude vidljiv!

SInan Sakić je rođen kao musliman ali se nije tako izjašnjavao do samog kraja svog živta. Često je sa svojom suprugom odlazio u Indiju a tamo mu je i kćerka studirala i živjela. Jako je volio njihov način i stil života i njihovu kulturu. Amir Rešić Nino je isto rođen kao musliman ali je i promijenio vjeru i prelazi na pravoslavlje mada se spekulisalo o tome da je prije smrti odlučio ponovo da se vrati svojoj vjeri, tačnije na islam!

 

Indira Radić je rođena u Doboju, tačnije u miješanom braku je živjella pa je i otpjevala pjesmu “Srpkinja je mene majka rodila” Dok je Nada Topčagić rekla da je rođena tamo gdje hodža nije dao da ona odredi gdje bi svog oca sahranila i onda je shvatila da ta vjera nema smisla za nju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *