PEVAČICA OBOLELA OD RAKA ODUSTALA OD HEMIOTERAPIJA: Stravični bolovi uzeli su DANKA, KRVAVE RANE na glavi, CRNI PEČATI po telu, KOŽA POPUCALA, OVO JOJ JE JEDINI SPAS! (FOTO)

Harina se oglasila za Republiku i otkrila mučne detalje hemioterapija i odluku da zbog nesnosnih bolova prekine sa njima.

PEVAČICA OBOLELA OD RAKA ODUSTALA OD HEMIOTERAPIJA: Stravični bolovi uzeli su DANKA, KRVAVE RANE na glavi, CRNI PEČATI po telu, KOŽA POPUCALA, OVO JOJ JE JEDINI SPAS! (FOTO)
Harijeta Simić

Harijeta Simić Harina (39) pevačica iz Smedereva i majka troje dece, nedavno je saznala da je obolela od raka.

Sve veći simptomi koji su pogoršavali njeno zdravstveno stanje, naterali su je da posumnja da se radi o nečemu ozbiljnom, te je otišla na mamografiju gde su joj ustanovili tumor na dojci veličine teniske loptice koji nakon mučnih hemioterapija hirurzi moraju da joj odstrane.

Saznanje o opakoj bolesti ju je uništilo, plakala je danima, a njena porodica je bila kraj nje i podržavala je u svemu, ono što je dodatno pogoršavalo situaciju je mnogo njenih bliskih prijatelja koji su oboleli ili preminuli od iste bolesti, ali ona nije želela da dozvoli da je to slomi zbog dece i pokušala je da se izdigne iz cele situacije.

Harina se oglasila za Republiku i otkrila da prva hemioterapija, nije prošla tako dobro kao što je mislila, te da joj je gore nego ikada, pa se odlučila da prekine sa njima, a lek je našla u krečnoj vodi, od koje su se mnogi koji boluju od podmukle bolesti, po njenim rečima oporavili.

– Imam drugu hemioterapiju 2.maja, mislim da neću ići. Bolovi od prve hemioterapije su ogromni. Na glavi su mi pojavile rane koje krvare, ne smem nigde da se dodirnem po telu jer imam sve žive rane, koža je počela da mi puca, u modricama sam i imam sve crne pečate.  Četiri dana i noći sam plakala i raspadala od bolova, sve me je bolelo, bubrezi, želudac, imala sam mučnine i bolove u stomaku- rekla je očajna pevačica, koja ne može više da izdrži bolove, pa onda otkrila kako je došlo do toga da prekine hemioterapije.

– Počela sam od jedne hemioterapije da se raspadam, a kada mi je bivša zaova rekla da su njoj nokti otpali od hemioterapije, a istu terapiju primamo, tu crvenu, stvarno sam razmisljala šta dalje. Mislim da ću da izbacim šećer, brašno, meso, ulje i piti krečnu vodu, probaću tako, ne znam nisam sigurna koliko je to pametno, ali bolovi moji su užasni, još uvek ih imam i ako je osmi dan danas. Žena koje se izlečila krečnom vodom je došla da me vidi, zagrlila me i poljubila i dala mi podršku za šta god  da se odlučim, ali mislim da ću uz borbu pobediti ovu podmuklu i opasnu bolest gde su neki ljudi izgubili, a neki i dobili bitku- zaključila je Harina za Republiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *