Ovo je neviđeno: Ustao iz groba, obrisao prašinu sa tijela pa se zaputio kući! Kada ga je žena vidjela na vratima pala u nesvjest! (ŠOK) (FOTO)

Nedavno na društvenim mrežama se pojavila jedna luda i po mnogo čemu jako šokantna priča a naime ovo sve dolazi sa jednog bosanko-hercegovačkog groblja. Ovdje se radi o sahrani čovjeka koji je imao 47 godina koji je iz Bugojnog i nažalost umro je od srčanog udara. Kako je to i običaj svugdje, sahrana je dan poslije pa je tako i ovaj put bilo. U tim situacijama jako puno je ljudi bili a onda kada su pokojnika spustila u grob čulo se neobično mumljanje i odjednom dolazi do otvaranja sanduka!

 

U samo par trenutaka se čulo da je pokojnik mi manje ni više nego živ i da se borio na sve načine samo da izađe. Njegova supruga je doživjela šok i nije mogla da vjeruje kada ga je ugledala na tom mjestu. Od straha je pala u nesvjest pogotov kad aje vidjela da on izlazi iz kovčega i da briše prašinu sa svog tijela!

Naime jako brzo se siutacija promijenila nakon svega ovoga. Pojavilo se novo pravilo sada da se čeka minimalno 48 sati da se ovakve situacije ne bi dešavale jer su neobične!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *