Ova ljepotica je majka Sandre Rešić: Za njom je Nino izgubio glavu i najviše je volio! Od njegove izdaje i dan danas se nije oporavila (FOTO)

Kada progovorimo o imenu Nine Rešića svima je jasno da je za njega uvijek bilo riječi hvale ali onog trenutka kada je napustio svijet i njegova smrt je sve šokirala a ovo se desilo prije 11 godina. Naime nikome nije jano da nas je tako brzo napustio. On je bio jedan od onih pjevača koji je bio poseban i neponovljiv te je svoju karijeru uspio da dovede do vrhunca a njegove pjesme su takve da se i dan danas jako često sslučaju. To govori uveliko o kvalitetu njegovih pjesama a njegovim stopama kreće i kćerka Sandra Rešić!

 

Nedavno je odlučila da na sceni otpjeva pjsmu svog pokojnog oca Nine a sada je možemo gledati svaki dan na TV-u jer je učesnica rijalitija Zadruga.Situacija je bila takva da je virus harao a ona je odlučila da se prijavi tu jer nije se moglo raditi. Sda u nastavku možete da vidite kako to izgleda majka Sandre Rešić koju ona jako često spomene a nju je Nino jako volio!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *