Ona je bila poznata “Srpska kraljica silikona” Privlačila je pažnju gdje god bi se pojavila! DANAS se promijenila- niko je ne može prepoznati (FOTO)

Ova dama po imenu Tijana Đuričić je jedno vrijeme u Srbiji nosila nadimak “kraljica silikona te je sa svojim izgledom izazvala veliku pažnju a on je o svemu bio jako neprirodan. Ona je u jednom trenutku svog života odlučila da se podvrgne operacijama, ugradila je grudi, usne, promijenila boju očiju sa sočivima a bila je i velika nadogradnja kose. Često su je ismijavali i uvrede je primala svaki dan a onda je odlučila da stavi tčaku na sve to, da se promijeni i sve je šokirala sa izgledom. Njena slika koja se pojavila na društvenim mrežama sve je šokirala.

Boju kose sam mijenjala i više nisma kraljica silikona kako su me zvali svi mediji od početka. Živim sada normalan život.- rekla je Tijana. Ona je u jdnom trenutku pričala o tome da je bila ljubavnica Kristijana Golubovičća te je pričala i da ga je posjećivala i u zatvoru i pokušavali su da dobiju dijete.

 

 

“KRISTIJAN mi je život upropastio. Čekala sam da me spomene u Zadruzi pa da objavim sve što imam, sve snimke koje posjedujem. Lagao mi je godinama da me voli. Snimala sam ga i jedva čekala da dođemu u posjetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *