On je naljepši u Srbiji? Otkrivena tajna zeta Željka Mitrovića

Sigurni smo da ste do sada svi imali priliku da vidite snimak od pre par dana kada je Željko Mitrović proslavio rođendan u Parizu, a osim njega tu je bila i cela njegova porodica, ali i naravno od njegove ćerke zaručnik, misteriozni Ilija, ruski milijarder koji je prava misterija za sve ljude u Srbiji. Svakim danom njegova ćerka objavljuje slike i storije na Instagramu kako se luksuzno provodi, a kada pogledamo da su na godišnjicu veze spavali u apartmanu od 13 hiljada evra onda vam je sve jasno.

Ustvari njen zaručnik Ilija je Ukrajina, a njegov otac je multimilijarder koji je svoje bogastvo stekao u Ukrajini, a celi biznis je sada prebacio na svog sina Iliju. Pa tako samim time, o nima veliki biznis u Londonu, alli i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Svima je čudno kako ga je Kristina uspela naći i smotati, jer se jako dobro zna da su ovakve osobe jako nedostupne, i da se do njih nikako ne može lako doći.

Tako se sada saznalo da su njih dvoje zajedno studirali u Londonu, i to jednostavno bila stvar sudbine. Također, ako još kažemo da puši tampose koji koštaju i do 300 evra po komadu, onda vam je jasno koliko je on težak. On ima 8 luksuznih auta, koje drži u svojoj garaži, a Kristinu konstantno obasipa skupocnim poklonima, i sigurno će da je oženi jako skoro. na njihovu godišnjicu im je svirao u sobi dok su većerali klavijatursita, koji je inkasirao skoro pa 50.000 evra za samo par sati svog sviranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *