Nevjerovatan slučaj u Trebinju: Nakon što je ženu ujela šarka, hitna pomoć odmah stigla a kada su vidjeli ovo vrisnuli su od straha! KAKO je ovo moguće?

Ova nevjerovatna situacija se desila u Trebinju a inače ovako nešto možemo da vidimo samo na TV-u i zaista često pomislimo da je ovo nevjerovatno da se desi u stvarnosti. Po naslovu ste mogli da vidite da je ovo nevjerovatno jer kako je došlo lijepo vrijeme i visoke temperature sa tim sve više imamo priliku da čujemo sve i svašta i moramo da budeo na velikom oprezu svi!

Kada se radi o trebinjskoj Hitnoj pomoći oni su zaista zadnjih dana imali mnogo problema jer su imali tri velike intervencije radi ujeda zmije i to radi ujeda šarke i ujeda od poskoka a ipak jedna interevncija se odvojila. Ovo je jako zahtjevna i desila se na Trebinjskim brdima gdje je stariju ženu ujela zmija. Dobili su pitanje da bi prijavili ujed i oni su odmah krenuli ka njoj!

Kada su stigli kada je žena krenula da izađe samo se čuo stravičan vrisak a radi se o tome da je sada nagazila i poskoka. Na poletku su mislili da ona počinje da halucinira jer otrov je počeo mnogo da djeluje a onda su uvjerili da poskok stigao do nje, prošao kroz noge tima iz Hitne pomoći! Nije je ujeo poskok jer da jeste zivot bi joj bio ugrozen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *