Neda Ukraden staje na ludi kamen? Pogledajte kako izgleda u vjenčanici u sedmoj deceniji! Detalj je sve šokirao: “Ovo baki nije trebalo…” (FOTO)

Neda Ukraden je zaista dugo vremena na javnoj sceni a mi jasno možemo da vidimo da je dosta ljudi njoj nekoliko godina skretali pažnju na samo jednu stvar i svi su joj radi toga zamjerovali. Oni smatraju da je ona ta koja je prešla sedmu deceniju pa ne bi trebala ovako nešto da radi na sebi i pravi neke promjene!

 

Mnogi su govorili da ne bi trebala da se stidi svojih bora i da ne treba toliko da posjećuje plastičara jer su svi svjesni njenih godina i sve im je jasno. Neda je no ko se neda godinama a jako vodi računa o svom izgledu pa skoro nikada ne mari za mišljenje drugih ljudi!

 

Kao što možete da vidite on je na svojim društvenim mrežama objavila sliku u vjenčanici pa je svima tada probudila i mašta! Pitanje se postavlja- Da li se to Neda udaje? Pitaju se svi jer se svima svidjelas lika a jedan detalj svi su vidjeli. Njena vjenačnica je u potpunosti zatvorena a to od nje se nije naučilo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *