Najnovije informacije o stanju Halida Bešlića: Nažalost bolest je uradila svoje! NAKON operacije sada se i ovo dešava (FOTO)

Tokom današnjeg člankami govorimo malo o našim domaćim poznatim ličnostima a naše vrijeme sada ćemo da mi posvetimo poznatom i legendarnom pjevaču narodne muzike Halidu Bešliću. On je inače decenijama na estradi a karijeru koju je uspio da izgradi je nevjerovatna a njegove pjesme su toliko slušane i dan danas iako pjevač već dugo vremena ništa snimio nije i nema iza sebe ništa!

Svi se sjećate informacije da je pjevač nedavno hitno operisan i to radi dugogodišnjeg problema koje on ima sa srcem. Ovo je vijest koja je šokirala region. Izvor koji je jako blizak porodici je rekao kako je njegovo se stanje pogoršalo pa radi toga je ugrađen stent. Naravno da su se svi zabrinuli radi njegovog stanja i kolege i prijatelji, ali nedavno se oglasila i njegova supruga koja je rekla da je on sada dobro i da se opravlja a i sam pjevač je rekao da mu je drago da čuje da se ljudi pitaju za njega i raspituju u kakvom je stanju!

 

Halid je izjavio kako je operacija zaista dobro prošla i da nema nikakve tegobe ali da se nalazi sada na kućnom liječenju i da oporavak ide onako kako bi i trebao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *