Mirjana doživjela horor tokom poroda u Beogradu! “Nemoj da se dereš kao krava, doktoru neprijatno da te gleda.” OVO je strašno

Mirjana koja je iz Beograda je doživjela stravičnu golgotu i to sveza jedan dan i ona je bila u bolnici do svog porođaja i pet dana je bila tu sa svojom bebom. Kao su rekla prema njoj su se svi odnosili grozno kao da nije čovjek, bez imalo empatije i maltretirana je bila. Vrijeđali grozno te je imala strah za svoje zdravlje i zdravlje bebe a umjesto da bude sretna u životu ona je patila. Ona je svoju ispovjest objavila i na društvenim mrežama.

Moja trudnoća je važila za jednu od dobrih i preglede koje sam obavljala su bili prema protokolu. Trudnoću sam vodila u nadležnom domu zdravlja a na ultrzvuku je dolazila u GAK Višegradska. Ona je bila u sedmom mjesecu trudnoću kada je proglašena tada pandemija.

Zadnji pregled je napravila CTG i nakon toga je čekala osam sati da gleda razultat. Nalaz je uredan i trebala sam da dođem za sedam dana- Nakon toga 24 sata poslije puca vodenjak a za pola sata počinju kontrakcije Sve se desilo u dva sata a u tri sam bila u porodilištu. Kada je pregledan na trijaži doktorica kaže da idem u porođajnu salu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *