MATORA DRTINO, ŠTA ĆE TEBI DETE? TIM LEKARIMA TREBA UZETI LICENCU:Trudnicu(51) razapeli na krst jer rađa 3. dete!(VIDEO)

Kajla Kaldvel objavila je video svoje mame koja postaje majka po treći put. Poslednja trudnoća ju je sačekala u 51. godini. Iako je odlazak u bolnicu i porođaj bio srećan dan za porodicu Kaldvel, Kajlina mama dobila je veliki broj uvređujućih i degutantnih komentara zbog odluke da rodi dete u 51. godini života.

Nakon što je Kajla objavila snimak majke u bolnici koja se priprema za porođaj ispod snimka su se nizali komentari u kojima je napadnuta jer je “matora” i da je dete “u problemu jer ga je rodila baba“.

Iako već ima dve ćerke ona je odlučila da želi još jedno i u dogovoru sa suprugom odlučili su se za vantelesnu oplodnju jer su bili spremni da veliku ljubav prema deci podele sa još jednim mališanom.

“Sebično”, “Ovo je pretužno”, “Jadna beba”, “Ovi iz vantelesne oplodnje uradiće sve za pare”, “Matora, šta se ložiš”, “51 godina je prekasno za trudnoću i vantelesnu oplodnju”, “Ko god je ovo dozvolio treba da izgubi licencu”, samo su neki do brojnih ružnih komentara.

Bez obzira na neprikladne komentare Kajlina mama je rodila zdravog dečaka i porodica je presrećna.

Da li neko na sebe ima pravo da uzme da osuđuje bilo čije životne odluke, a pogotovo one koje se tiču roditeljstav, ostaje svakome na savet, ali uvredama kakve smo ovde svi imali prilike da čujemo – svakako mesta nema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *