Ljuba Aličić pokazao po prvi put suprugu: “Ukrao sam je kad je imala 12 godina. Sretan sam, sve što imam, ona je zaslužna.” (FOTO)

Iako je dugo godina krio svoju suprugu od očiju javnosti, Ljuba Aličić je napravio kiks i svi su vidjeli kako ona izgledainače. Shvatili smo zašto je on sve ovo radio. Sada ćemo da vam otkrijemo sve o njegovom odnosu, kako je to Ljuba ukrao suprugu kako ona izgleda sada!

On je sada odlučio da ispriča neke zanimljive stvari o njoj i o njihovom braku ali i o tome kako je upoznao suprugu Željanu. Rekao je da sve je počelo kada je on išao u srednju školu a ona je imala samo 12 godina. Njemu su roditelji već ugovorili brak a on je znao da je to velika greška pa je odustao od te odluke!

Znao je kako je ljubav njegovog zivota ustvari Željana i da sa njom želi da ostari pa je ukrao i oženio cim se ukazala prilika. Rekao je da to njegova najbolja odluka u životu i da ne zna kakav bi život bio da nije ona pored njega. Ona vodi računa o svemu porodici, kući ali i finansijama!

U braku vlada mir, sklad i pokazuju jedno drugom to svaki dan. Ne vole svađe ni ti da se ljute jedno na drugo jer znaju da je život jako kratak i kasnije bi se kajali kada bi ostali sami!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *