Lidija Vukičević napunila 60 godina a izgleda bolje od mnogo mlađih! Glumica objavila golišavu sliku koja više otkriva nego pokriva (FOTO)

Poznata glumica Lidija Vukičević se previše opustila pa je na plaži pokazala pred svima kako ona i sa čim raspolaže i zaista svi su iznenađeni bili!

Lidija je ponovo sve svoje pratitelje oduševila na Instagramu kada je podijelila nekoliko slika i snimku svog tijela koje je isklesano. Mnogi ne mogu da vjeruju da je Lidija za manje od mjesec dana napunila 60 godina s obzirom da i dalje izgleda savršeno i mnogi joj mogu samo zaviditi!

Najvažnije od svega je to kako ti izgledaš u prirodu, meni je to reper. Tko me je vidio u prirodi govori da i bolje izgledam, i da uživo izgledam dosta bolje!

Moram odmah da kažem svima da ja ne znam ništa da radim u Photosopu sve na slici sam ja sa svim sovjim manama ali se trudim da nađem najbolju pozu!

Najvažnije mi je da me u prirodi uvijek hvale i to mi je najbitnije. INAČE SAM osoba koju nikada ne dotiču loši komentari. Svi oni koji nemaju šta da rade, sjede i daju komentare svima i na sve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *