Lepa Lukić ne može da se smiri radi Snežane Đurišić- suze ne može da zaustavi! Kada vidite šta se desilo šokirat će te se (TUGA VELIKA)

Legendarna pjevačica LEPA Lukić je dugo na našoj domaćij sceni i tu je preko 45 godina i sebe je postavila na sami vrh jako slavnih i poznatih. Pjevačica je radil sve i svašta pa je htjela da se oproba i u rijaliti programima i tako smo mogli da gledamo a ono što možemo da kažemo da se pravo dobro snašla!

Ona je u nekoliko navrata pričala o tome da je velika greška bila jer nije rodila sebi nasljednika ali nažalost naučila je da živi sama i to joj je jako teško. Pjevačica se jednom prilikom prisjetila i prvog vala pandemije virusa koji je harao a tada je svima bilo zabranjeno da se izlazi napolje. Najviše u to vrijeme njoj je pomogla kolegica Snežana Đurišić a ona se sjetila da joj je mnogo pomogla. Ona je svaki dan slala sina kako bi Lepoj i njenoj mački koja živi sa njom hrane ali i sve potrebštine!

Lepa je zaplakala i rekla je da u tim nevoljama vidjela ko su pravi prijatelji i da je Snežana njen pravi i iskreni prijatelj.

Tada je Lepa rekla: “Plakala sam jutro radi Snežane i ona mene voli od svoje 9-te godine te je zvala da pita da li mi nešto treba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *