Karleuša po prvi put progovorila o svemu: Na sve je pristajala radi braka sa Tošićem! “Na sve strane je pucalo a ja sam se borila…”

Jelena Karleuša je odlučila sada skupa u dogovoru sa svojim suprugom Duškom Tošićem da stavi tačku na odnos i brak koji je trajao 14 godina. Ona j cijelu javnost obavjestila o njihovoj odluci na Instagramu sledećim riječima:

 

“Duško i ja smo se dogovorili sporazumno da naš brak okončamo nakon 14 godina. Duško se ne vidi vipe kao dio naše porodice…”

Sve tehničke i pravne stvari će se sporazumno riješiti u narednom periodu. Ovo je jako težak period i za nas i našu porodicu pa moli ljude i medije za razumjevanje iako je to kod nas uzaludno.

Ali u ovo vrijeme prošle godine sve se činilo da su oni na pravom putu da prevaziđu sve njihove krize i probleme koji su se dešavale pa su skupa bili u Dubajiu sa djecom, pa je ona izgovrila za medije:

 

“Smatram da sam postala mirnija, sretnija i mirnija. Mene je život šipao na sve strane i nije imao milosti. Naša porodica prošla je velike uspone, padove, trageodije. U međuvremenu majka mi umire, djeca se rađaju i rastu. Duško je jednu karijeru završio a drugu počeo a ja i dalje sam tu ispunjavam očekivanja svačija. Borila sam se jer ima jaku kićmu. Ne dižem ruku.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *