“Kada žena napuni 50 godina odmah je treba otjerati materi jer više nije ni za šta, i dovesti mladu od 20 godina!” Psihijatar Jovan IZJAVOM sve zaledio (FOTO)

Mi svaki dan radimo na tome da do vas donesemo sve nove priče i nove teme koje bi mogle da vam budu zanimljive jer možete da vidite da se dešava i sve i svašta i da se i to komentariše. Naime prije nekoliko dana do nas je stigla jedna informacija koja je šokantna bila i koja je tako iznenadila sve a vi sada pogledajte o čemu se tačno ovdje radi!

Priče o dešavanju u društvu oko nas dolaze svaki dan a sada jedna informacija koja je sve šokirala i izneadila a sada će te da vidite o čemu se tačno ovdje radi. Naime ponovo govori se o Jovanu psihijatru!

 

ON JE psihijatar koji ne odstavlja nikog ravnodušnim sa svojim nekim čudnim izjavama a dešava se da on svaki dan komentariše i da sve njegove izjave budu u nekada osuđene. Naime prije nekoliko dana je dao izjavu da onog trenutka kada ženi napuni 50 godina više nije ni za šta ai da bi trebala da bude vraćena majci odakle je došla a da bi na njeno mjesto trebala da dođe neka mlađa!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *