Jovana Jeremić opet šokirala: Muškarac je dužan da ženi objezbjedi stan, rolex i novi automobil čim mu rodi dijete! A ONDA… (foto)

Jovana JEREMIĆ je sada po ko zna koji put šokirala sve sa svojim izjavom i izavala je milionske komentare sa ovim. Naime ljudi su je sada opet na grozan način osudili a moramo da kažemo da imaju i oni koji se slažu sa njom i svim njenim izjavama. Mišljenje širokih narodnih masa je podijeljeno na sve strane, jer nei se slažu sa njom i njenim raznim tvrdnjama dok drugi smatraju da je to sve stvar materijalizma!

Ona je bila gost kod jedne svoje kolegice i tu je razgovarala sa voditeljicom Ljiljanom Stanišić ona je rekla da je stava da ako rodi žena muškarcu dijeteon mora da joj stan kupi, automobil i jedan sat roleks. Jovana je rekla da je on dužan da je osigura do kraja života čim rodi dijete!

 

Voditeljica ja na sve to dodala da muškarac treba da je dodatno osigura a Jovana je pitala a šta ako taj čovjek umre i žena ostane sama na ulici? Voditeljica je imala jasan svoj stan da će da naslijedi sve što ima on a Jovana je rekla da tu ulijeće i porodica i dosta toga se dijeli!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *