Jako velika tuga u domu porodice Žike Jakšića: Niko ne može da vjeruje da je on spreman da uradi ovo (TUGA) (FOTO)

Mediji svaki dan rade posao svoj da bi pronašli nek enove priče. Sada mi pričamo o Žiki Jakšiću koji je sada odlučio da napravi neke nove promjene u svom životu. Naime on je odlučio da napravi testament a ovaj postupak je šokirao sve a njegovi sinovi su se zaledili ovim njegovim postupkom. Kada puca njegov brak sa Dijanom Paunović, Žika je odlučio da određeni vremenski period živi sam i da ne želi nikako da se veže. Ima i kuću na Bežanijskoj kosi a tu je stigao da živi sa njim i njegov sin Andrija.

Poznato je svima da on ima veliku vilu i kako je rekao sve ovo je stekao i sve ovo ostavlja svojim sinovima i on je ponosan otac koji je odlučio da na vrijeme sve naznači u testamentu jer se nada da će tako njegovi sinovi da se poštuju sve više i da ne dođe do problema ni ti do sukoba!

“Žinik stariji sin jenedavno odlučio da stane na ludi kamen, da se oženi pa je odlučio da se odseli u očevu kuću koja je inače na Bežaniji. Istina je da on je sinu već odavno obezbjedio stan ali je izgleda on imao neke druge planove. Žikina kuća je jako velika i zaista ima dovoljno mjesta za sve. Rekao je da voli više da bude sa djecom nego da je sam ali je donio odluku da ni ti jednu ženu neće dovoditi tamo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *