Ja imam 76 godina a zaručnik 19! Mnogi misle da sam mu prabaka, a on me dovodi do ludila, zna da radi sve! (FOTO)

Ova bakica je jako sretna bila radi svega i rekla je da joj ne smetaju godine a njen zaručnik zna šta da radi i kako da radi i kada imaju odnose ona kaže da se osjeća kao niko i toliko je dovede do ludila da ni sama ne zna kako bi se u tom trenutku ponašala!

Takođe i on je za medije rekao da ga ne zanimaju svi ti zli jezici i da on ne vidi kakvi su problemi radi njihove razlike u godinama. Njima zaista to ne smeta i ne osvrću se na to!

Mi u svemu ovome ne vidimo neki problem jer je ona zrelije i ona je mnogo stvari naučila i radi toga ja kaže da sa njom zelim da provedem život jer mi ona prija i ona mi stvara sreću i osmijeh na licu!

Hiljadu komentara loših se nakupilo da ona nije pri čistoj svijesti a i bilo je dosta onih koji su ih podržavali i rekli da je jasno da se vole i da za ljubav godine nisu važne!

Bakica je rekla da se osjeća kao da joj je sada 25 godina i da smatra da bi mogla i da se porodi i da sada vjeruje u čuda koja će se deisti!

2 responses to “Ja imam 76 godina a zaručnik 19! Mnogi misle da sam mu prabaka, a on me dovodi do ludila, zna da radi sve! (FOTO)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *